TTD

Despre fotografia de nunta. 

Suntem o echipa tanara. Este un pas deloc usor pentru tine in alegerea celor care va lasa amprenta amintirilor tale. O multime de mirese au avut incredere si au lasat in seama noastra cel mai important efect al nuntii lor, foto, video, dj... Un termen corect ales pentru ca in cele cateva ore, atat cat va dura evenimentul, nu vei avea timp sa realizezi ce se intampla in jurul tau. Permanent cineva va alerga din stanga in dreapta, altcineva nu va gasi cureaua, sandalele, esarfa, rujul. Secundarul ceasului va ticai in permanenta fara a reusi sa il opresti, nisipul din clepsidra uitata pe o boxa a combinei de unde se aud cateva acorduri, va curge. Verifici lista invitatilor, trebuie sa te imbraci in acelasi timp, raspunzi la telefonul care nu va inceta sa sune, privesti in jur ca tot ceea ce ai visat de multa vreme sa fie pus in practica de catre persoanele dedicate trup si suflet minunatelor clipe. Sunt o sumedenie de detalii care nu trebuie sa iti scape. Momentele curg fara a realiza viteza, cuprinsi de intensitatea clipelor. Noi ca si tine suntem prinsi in acest joc, colaboram, avem emotii dar mai mult la fiecare eveniment dorim sa scriem povestea astfel pastram cu sfintenie ceea ce tu reusesti sau nu sa observi  in acea zi: sclipiri, gesturi, zambete. Va fi unica, povestea ta de neuitat.
Trash the dress, also known as fearless bridal or rock the frock, is a style of wedding photography that contrasts elegant clothing with an environment in which it is out of place. It is generally shot in the style of fashionand glamour photography. "Trash the dress" is the art of destruction or deconstruction of a bride's wedding dress to create a new "artwork" . This new "masterpiece" is formed in the creative destruction of the dress. This will normally be portrayed in a sequence of images or simply a single image.
Pictures are taken on a beach, but other locations include city streets, rooftops, garbage dumps, fields, and abandoned buildings. ( Trash_the_dress)Trash the Dress este o tehnica interesanta in fotografia de nunta.  Este arta, rafinament,
libertate de expresie, poezie...
Pentru fotografi sau cameramani, TTD este un test de originalitate.
Locatiile trebuie alese cu atentie , fie ca sunt locuri pustii pe malul marii, paduri,
peisaje salbatice de munte, strazi vechi, case parasite, santiere , in locuri romantice, 
periculoase, rustice, unele triste - altele pline de poezie.
Limita depinde doar de imaginatia fotografului .

cu exceptionala contributie a : Daliana , Marius Grozea

0 comentarii: