miercuri, 14 decembrie 2011

Picatura de vopsea - 57 - DANCER Catalina Oprea


Catalina Oprea

Sunt fotograf amator. Cand eram copil, am primit citeva reviste National Geografic care m-au fascinat si cucerit pe loc. In aceste reviste am intilnit pentru prima data si reclamele pentru aparatele foto Canon. Ma gindeam ca intr-o zi imi voi cumpara si eu unul…

Anii au trecut, mi-am termintat studiile, m-am angajat iar la locul de munca am intilnit un pasionat al artei fotografice, care mi-a imprumutat reviste, carti foto si care m-a invatat sa si developez. Dupa o vreme mi-am cumparat primul aparat foto (digital) - Olympus C3100Z.

Am citit tot ce mi-a cazut in mina reviste, carti, tutoriale web, am inceput sa exersez, am participat la diverse workshop-uri. Am invatat o multime de lucruri si, in scurta vreme, camera pe care o aveam nu-mi mai era suficienta. Imi doream o camera mai performanta asa ca mi-am cumparat un Canon 350D.

Am participat la diverse expozitii colective organizate de Asociatia “Bucurestiul meu drag” – www.orasul.ro.

Desi pe film am lucrat ocazional, sper ca intr-o buna zi, impreuna cu sotul meu, sa ne putem face un laborator foto. In momentul de fata, pentru fotografiile digitale folosesc un “laborator foto digital” si anume Adobe Photoshop – o unealta indispensabila chiar daca o folosesti numai pentru taierea fotografiei la dimensiunea dorita.

Dintre fotografii care ma inspira ii amintesc pe Mircea Savu, Mihai Moiceanu, Yussuf Karsh.



Catalina Oprea

Pagini de studiu: S-Hell Marius Grozea Blue and other sounds Pardau Ciprian ARTE Zinnaida 

1 comments:

Anonim spunea...

Hello! Scuze pentru off-topic. Dacă sunteți abonat Orange, puteți susține demersul nostru pentru salvarea animalelor salbatice aflate in dificultate trimițând un mesaj SMS cu textul DELFIN la numărul 8830. Astfel donați 3 (trei) euro (toate taxele sunt incluse) pentru desfășurarea acestui program. multumim! Mai multe detalii despre activitatea noastra aflati aici: http://oceanicclub.wordpress.com/