miercuri, 21 septembrie 2011

Picatura de vopsea - 45 - PLAIURILE DORULUI Nicu Hoandra


Nicu Hoandra

A inceput... ca o joaca... ca atunci cand joaca era ocupatia zilnica, m-a fascinat de mic copil cutiuta magica care dadea nastere a nenumarate imagini. Apoi au venit experientele. La inceput in laboratorul foto al scolii, pe cand eram "pionier" colindand muntii si fotografiind tot ce misca sau nu, pierzand apoi ore in sir in camera cu lumina rosie, cu miros de revelator si fotografii agatate la uscat, apoi in pivnita casei parintesti si de ceva timp 8-9 ani era digitala.

Am inceput cu un Smena rusesc, am continuat cu un Kodak pe film de care nu ma desparteam si in prezent am un Canon 350D care mi tare drag cu vreo 5 obiective care ma ajuta in orice situatie.

Imi place sa fotografiez orice. Oameni in diferite ipostaze, animale, pasari, ganganii, cladiri vechi sau noi, peisaje. Acestea din urma ramanand marea mea pasiune. Cat despre alb-negru vs. color nu as putea sa spun pe care o prefer,dar ca o simpla parere consider ca adevarata fotografie este fotografia alb-negru.

Mari realizari nu am,in afara unei expozitii de grup cu ceva timp in urma,dar urmaresc diferite site-uri de fotografie si incerc sa invat din ceea ce descopar acolo.

Cred ca inca sunt la stadiul de amator si de multe ori ma uit critic la fotografiile facute cu ceva timp in urma intrebandu-ma...oare cea fost in mintea mea atunci cand am facut fotografia respectiva.

Sa auzim de bine si sa aveti parte de inspiratie si lumina buna!


Nicu Hoandra

Pagini de studiu: S-Hell Marius Grozea Blue and other sounds Pardau Ciprian

2 comments:

Unknown spunea...

ce cuvinte modeste, nic.. fotografiile tale au depasit demult amatorismul.. iti spune o amatoare, in adevaratul sens al cuvantului..

nicuh spunea...

multumesc ema...