marți, 23 octombrie 2012

Picatura de vopsea - 4 - AND CLOSER Gina Buliga

Gina Buliga 20 mai 2009

Despre fotografie, pot spune ca am inceput de cativa ani...mi-a placut foarte tare sa fotografiez, in special oameni! De cativa ani fotografiez ce imi place, tot ce imi place ! Este o pasiune foarte frumoasa, te exprimi cel mai bine!
In legatura cu fotografia alb negru...imi place foarte tare cand vreau sa transmit un mesaj mai puternic, imi pare mult mai expresiva, valoroasa...
De la noi imi place foarte mult Alex Galmeanu si Narcis Virgiliu, daca ma gandesc acum la ora asta si multi altii..:))
Pasiunea a inceput, facand fotografii pe la filmarile, la care mergeam, lucrand in productie si de aici incepand sa fac lucrul asta si ca un job...fotografiind artistii din placere, la un moment dat mi s-a cerut sa o fac pe bani si m-a bucurat acest lucru, nu pentru bani, ci pentru ca le placea ceea ce faceam. Scoala, la noi nu exista inca, dar am facut scoala de arta si tehnica fotografica cu domnul Mociornita care mi-a placut la nebunie, este un om extraordinar, am fost pe la workshopuri de portret ale domnului Dinu Lazar, am inceput si scoala de arta si poetica fotografica a lui Francisc Mraz , dar nu mi-a placut si m-am lasat la jumatate si tot asa... Este necesar sa faci cursuri? Parerea mea este ca sunt bune, dar nu neaparat... daca iti place si esti pasionat inveti si singur sau poti merge la scoala din NY :))....daca esti pasionat de ceva o faci cu sau fara scoala din punctul meu de vedere, si ai posibilitatea sa inveti, sa descoperi tot timpul lucruri noi.

Gina Buliga