sâmbătă, 21 martie 2009

Hai la joaca,


Ai imaginatie si nu stii cui sa o lasi in grija? Te-ajutam noi.
- Copiaza fotografia publicata pe acest blog, in fiecare joi dimineata .
- Publica-ti apoi, creatia pe site-ul personal cu un link catre acest loc si nu uita sa trimiti imaginea la urmatoarea adresa de mail: onciulicu@yahoo.com, pana duminica seara sau cel tarziu luni, ora 12 pentru a fi publicata.
- Toate imaginile vor fi apoi, publicate pe acest blog, in fiecare luni, la ora 19, in ordinea primirii lor, specificandu-se autorul si linkul catre site-ul personal al acestuia.
- Fiecare fotografie trebuie sa aiba un nume.
- Pana miercuri, la ora 19, fiecare participant poate acorda un punctaj de la 1 la 5, lucrarilor considerate de el cu impact,fara insa a-si lua in calcul propria-i creatie.
- Prelucrarea cu cel mai mare punctaj va fi publicata impreuna cu numele autorului si link catre pagina sa, pe bannerul jocului, banner ce va fi preluat de catre toti partcipantii pe site-urile proprii..
- Ordinea propunerilor fotografiilor spre prelucrare va fi publicata de catre intiatorul acestui joc, astfel incat sa existe o rotatie completa, in acest sens, a tuturor participantilor.
- Dimensiunile fotografiei: 100 kb, minim 700 latura mare.

Suntem prin urmare, baby sitter-ul imaginatiei voastre.Nu o lasati sa se dezvolte la intamplare. Ingrijiti-o cu simt de raspundere, prin acest schimb de experienta si prindeti curaj sa dati in mintea ei.Hai la joaca!

16 comments:

Oana M spunea...

Ok. Eu prima. :D

Dungha spunea...

Ok! Sa-i vedem si pe ceilalti.

Unknown spunea...

tocmai vRoiam sa intreb dc ii cu bilet de ordine.:P

Laura N. spunea...

Si eu ma bag! Super initiativa!

Dungha spunea...

Nu avem inca bilete dar nu cred ca ar fi necesare,

Multumesc Laura!

Succese!

lucette virelle spunea...

Ca me parait une idée intéressante et j'aimerais participer mais... la traduction de ton texte en français n'est pas très claire (:-((((

marius grozea spunea...

dai si premii?

Dungha spunea...

nu dau premii, vreau doar sa ne impartasim experienta, sa invatam, sa devenim mai creativi... este un joc frumos si cu siguranta interesant si atractiv. Nici nu iti imaginezi in cate variante se poate exprima o fotografie, in functie de cel care ii imprima starea sufleteasca. Vei vedea ca am dreptate si vei fi captivat de acest joc... nu-mi ramane decat sa va doresc succes si imi doresc ca pe parcurs sa ni se alature chiar si fotografi profesionisti.

Sake spunea...

interesanta idee.
m-as baga si eu, dar stau cam prost cu timpul... :(
astept cu interes primele fotografii.

Dungha spunea...

nu iti rapeste foarte mult timp asa ca asta nu este o scuza, cat ai scris aici ai fi terminat tema :))

michiduta spunea...

m-am bagat si eu :d

Dungha spunea...

nu uita sa trimiti pe mail prelucrarea.

VirgoSs spunea...

multumesc de invitatie. :)..O sa incerc sa vad ce=-mi bate mintea ;)))...de fel fac colaje dupa stare

Dungha spunea...

imi trebuie prelucrarea pana la ora 15.00 maine.

nicoleta gabor spunea...

bine Valeriu,ma inscriu si eu in concurs,insa fotourile mele sunt mari...plus nu folosesc photoshop,nu am licenta pe el :),dar sa vedem ce iese:)

Dungha spunea...

Nu trebuie sa folosesti photoshop, exista alte 1000 de programe in care se pot prelucra fotografiile si sunt free pe net.