joi, 6 iunie 2013

Curs de fotografie de concert in 3 parti

Uncle Jeb Studio vă invită la primul curs de fotografie organizat în coliba Unchiului Jeb: fotografia de concert, un curs în trei părți:teoriepractică și un seminar, în care discutăm ce am făcut la practică.

Cei patru fotografi care coabitează la Uncle Jeb Studio, toți cu ani buni de experiență în acest domeniu, contribuie cu toții la buna desfășurare a acestui curs, care va fi susținut la prima lui ediție de Alex Chelba și Cristina Petrescu.

Alex Chelba este fotograf, videograf și redactor la Rock Event, fotograf oficial pentru Amphitrion, Project Events și EMAGIC. În trecut a avut colaborări cu Metalfan, RockStage, SoFresh, InfoMusic, Kiss FM, Best Music, Rock FM, și a lucrat 4 ani la F64. Portofoliul său, care include atât fotografie de concert, cât și de studio, se găsește pe alexchelba.ro.

Cristina Petrescu a fost timp de 6 ani fotograf de eveniment și redactor șef al site-ului Metropotam. Colaborează acum cu Mixtopiape partea de fotografie de concert, cronică de eveniment și pictorial, iar din 2012 lucrează la studioul de fotografie Uncle Jeb Studio. A mai colaborat pentru pictoriale cu revistele Miresici și Art of Living. Portofoliul de fotografie de concert se găsește las4h.ro/concertphotos.



Pagini de studiu: S-Hell Marius Grozea Blue and other sounds ARTE Zinnaida 

2 comments:

Unknown spunea...

fain,dar departe!

Dungha spunea...

Niciodata nu este departe daca iti doresti cu adevarat.